Hyppää pääsisältöön

Esittely

Seuramme syntykipinä oli Kotkan vanhan paloaseman suojelu 1980-luvun alussa. Tämän jälkeen toiminnan kirjo on ollut laaja, niin koskiensuojelua kuin monien erilaisten arvokkaiden rakennusten suojelua tai eri rakennus- ja kaavoitushankkeiden arviointia ympäristömme kannalta.

Yhdistyksemme tarkoituksena on ollut toimia viihtyisän ja terveellisen ympäristön puolesta. Olemme vaikuttaneet yhdyskuntasuunnitteluun ja päätöksentekoon, edistämällä kulttuuri- ja rakennushistoriallisesti arvokkaan rakennetun ympäristön säilymistä.

Kotipaikkamme on Kotka, mutta toimintamme ulottuu myös muualle Kymenlaaksoon ja koko Suomeen. Yleiseen ympäristönsuojeluun osallistutaan mm. järjestämällä luontoretkiä ja erilaisia asiantuntijatilaisuuksia yleisölle.

Esittely-kukka